ont

hej hej!
idag vaknade jag med huvudvärk, inte kul! har haft ont hela dagen. jobbade idag också, men jag e ju viking (som ellen skulle säga) så jag klarade dagen:D nu ska jag egentligen plugga till mitt prov som jag har imorgon, men de e ju mycke roligare att sitta här:) nä nu måste jag plugga. puss på er!

:D

hej hej alla mina bajskorvar!!

japp så här moget skriver man när kl är 1.20 hehe

har precis kommit hem från att ha suttit barnvakt, de gick skit bra! jag e sååå duktig med barn:D:D den här veckan har verkligen varit jobbig, sjukt mycke att fixa. Jag har liksom haft ågot varje dag som jag inte kunde missa. Mina två familjer e typ sura på mig för att jag inte hinner med just dem! men jag försöker, de gör jag verkligen! aja den här veckan blir lugnare:) puss på er! 

bläblä

hej hej!
jag har inte skrivit på en vecka och fyra dagar. riktigt skönt faktiskt hahaha men under den härtiden har jag varit i boden hos min mormor. jag va på begravning så de va inte så kul, men min mormor har precis skaffat en liten valp, den va söt men den bitts hela tiden!!!! jag har typ hål i mina händer hahah

men jag känner mig inte på humör, jag känner mig faktiskt lite sur, jag brukar inte göra de så de e lite konstigt för mig hahah men nu måste jag plugga lite och göra lite vuxen göra (räkningar osv) puss på er!

bajsbajsbajs

hej hej!
min mobil har gått sönder, eller jag tror de e kortet.... hoppas de fixar sig snart, jag kan typ inte leva utan min mobil, eller jag kan inte de!!!! panik, typ.....

På väg till landet

Hej hej!!s
idag så va det bak i skolan, min grupp har tårtor och bakelser:) Nu e jag på väg hem till mamma, sitter i bilen och lyssnar på radion, snart börjar mammas nya killen!  sjukt roligt program! ikväll så ska jag vara barnvakt en liten stund:) sen så ska jag bara umgås me familjen, de känns som att de va ett tag sen jag var här:) skriver kanske mer sen:) puss på er

hemma igen:)

Hej hej!

Nu e jag hemma igen:) orkar egentligen inte skriva om hela helgen, men jag har haft skit kul! måste verkligen börja åka mer skidor, så man blir bättre:) idag så ska vi bara utvecklingssamtal, mitt börjar tre så de blev en lång sovmorgon för mig. men nu ska jag äta lite lunch:) puss på er!

Imorgon:D

Klicka f�r att st�nga bilden
imorgon åker vi:D:D

Tandläkaren

hej hej!

idag så ska jag till tandläkaren, inte så kul men men. så de blir ingen skola för mig idag (synd, not!) men jag måste hitta en jacka, mössa och vantar till torsdag då jag ska till funäsdalen:D gick på stan me ellen och samo, men jag hittade inget:( men jag kanske skriver mer sen:) puss på er!

RSS 2.0